EERST ALLEEN HET FOTOBOEK BESTELLEN EN LATER HET GEGEVENSBOEK
Eerst het fotoboek bestellen en dan later eventueel de gegevensboeken. Er is ook een mogelijkheid om eerst de fotoboek en in kleur te bestellen. U krijgt daarbij lijsten met de nummers van de foto's en de leeftijden op nummervolgorde. U kunt dan op uw gemak thuis de foto's bekijken en eventueel een selectie maken. Indien u dan later de gegevensboeken en de uitgebreide informatie wilt bestellen dan is dat uiteraard mogelijk. VOOR HET GEVAL U WEL BENT GEINTERESSERD MAAR TOCH ............................. Voor het geval u WEL bent GEINTERESSEERD, maar toch liever iets meer wilt zien en weten vooraf, dan kunt u ook alleen het fotoboek bestellen, kosten €. 35,=   Als u besluit op mijn aanbod in te gaan, dan kunt u het bedrag van € 35,= op een van de navolgende manieren betalen : -  overmaken naar bankrekening NL26 INGB 0663 2710 02 (indien nodig Bic code van de bank INGBNL2A) t.n.v E.R. Miao,    Baarn, Nederland.  of -  kontant opsturen per aangetekende brief naar ELGE Relatiebemiddeling, E.R. Miao, Kemphaanstraat 12, 3742 V.H Baarn,    Nederland. Na ontvangst van dit bedrag stuur ik u per ommegaande per e-mail toe  : Det complete fotoboeken; De lijsten met de nummers van de foto's met daarachter de leeftijden van de filipina's; Een faktuur voor het door u betaalde bedrag. Zodra ik bovengenoemd bedrag heb ontvangen stuur ik u de bestelde gegevens zoals bovenstaand tesamen met een faktuur van het door u betaalde bedrag bij voorkeur per e-mail of middels een dvd toe. Indien u dan later alle gegevens en persoonlijke informatie wilt ontvangen, hoeft u alleen nog maar €.165,= over te maken. Als u besluit op mijn aanbod in te gaan, dan kunt u het bedrag van €.165,= op een van de navolgende manieren betalen : -  overmaken naar bankrekening NL26 INGB 0663 2710 02 (indien nodig Bic code van de bank INGBNL2A) t.n.v E.R. Miao,    Baarn, Nederland.  of -  kontant opsturen per aangetekende brief naar ELGE Relatiebemiddeling, E.R. Miao, Kemphaanstraat 12, 3742 V.H Baarn,    Nederland. Na ontvangst van dit bedrag stuur ik u per ommegaande toe  : Het complete gegevensboek met tevens alle contactgegevens van de dames;  Een faktuur voor het door u betaalde bedrag.
Zodra ik bovengenoemd bedrag heb ontvangen s tuur ik u de bestelde gegevens zoals bovenstaand tesamen met een faktuur van het door u betaalde bedrag bij voorkeur per e-mail of middels een dvd toe. Het is nu aan u om ca. 10 tot 25 filipina’s te selecteren op uiterlijk en andere persoonlijke gegevens, u kunt dan na uw selectie onmiddelijk contact met de dames opnemen (  dit kan vaak ook, zoals gezegd, middels de sociale media, wat het elkaar leren kennen alleen maar versneld ). Aan de hand van de antwoorden gaat u dan zelf verder selecteren. Beter kan het eigenlijk niet. Mocht blijken ( wat zelden gebeurd ) dat de correspondentie niet klikt of het meisje/vrouw u niet accepteerd, dan kunt u altijd een nieuwe selectie maken, net zolang tot u bent geslaagd.. INDIEN INTERNET HEEFT: Indien u zelf internet heeft, laat het mij dan ook even weten. Het toesturen van het door u bestelde gaat per e-mail wel zo makkelijk en u heeft ook het voordeel dat het fotoboek dan in kleur is. Dus heeft u betaald en intenet, geef dan uw e-mail adres door en dezelfde dag heeft u alles per e-mail ontvangen.
ELGE relatiebemiddeling  Kemphaanstraat 12, 3742 V.H. Baarn, Nederland. Telefoon: 0355425154 Mobiel: 0683361311 www.elgerelatiebemiddeling.nl e-mail: mail@elgerelatiebemiddeling.nl e-mail: elgrelatiebemiddeling@hotmail.com bankrekening ( IBAN ): NL26 INGB 0663 2710 02  (BIC) INGBNL2A t.n.v. E.R. Miao, Baarn, Nederland.
BETALING IN GEDEELTES : Indien het voor u later een probleem is het nog te betalen bedrag in 1 keer te betalen, dan is het ook mogelijk het bedrag in gedeeltes te betalen. Ik zou u dan willen verzoeken mij wel even een briefje te sturen zodat wij afspraken over de betaling in gedeeltes kunnen maken.
    (c) Elizabeth Miao